jump to navigation

{media} De ce nu isi face Mandruta blog January 29, 2007

Posted by Catalin Zorzini in media.
trackback

mandruta11.jpg
Omul incearca sa explice de ce nu isi face blog.
Nu inteleg de ce trebuie sa se justifice si nici nu mi se pare destul de convingator. Voi ce ziceti?

Advertisements

Comments»

1. Jeriko - February 2, 2007

Este trist ca mandria sa s-a gandit prea mult la verzisori si vederea i-a fost perturbata grav. Astfel, ochiul sau vede o legatura directa intreb bloguri si bani, pe care zice ca ii are si i-ar flutura pe la nasul blogger-ilor in stil manelist daca ar putea.

Dupa ce se intoarce singur la origini pomenind ceva fara sens despre presa pe hartie si doua vaze cu flori (poetul din Mandruta sta cu degetul in nas), sa vedeti cum naste omul o mandrete de remarca (sa ii zicem mandrutziana ar fi prea mult ca nu a ajuns celebru): “cele mai multe bloguri se vor inchide in momentul in care autorii isi vor gasi o slujba adevarata”. Generalizarea este de un prost gust desavarsit insa, cum ziceam, omul si-a varsat un pic naduful. Ca deh, neavand blog si poftind la unul de il dureau sanisorii, nu alta, s-a uitat omul la ce are si nu a vazut decat jobul (ce trist!)… Ca un copil tamp, a inceput si el cu ce are. “N-am eu blog dar am serviciu adevarat, frate!”.

In final Mandruta ne previne ca, probabil printr-o schema AmWay, o sa incaseze el bani pe blogurile noastre – ca doar despre asta este vorba si de-asta ne-am facut noi blog. Omul se viseaza a fi casiera la spectacole de teatru si masterul capitalist al tuturor blogger-ilor. Crede cu tarie ca un job nu trebuie sa iti mai lase timp de nimic altceva si ca decizia de a-ti face un blog este, inainte de toate, financiara. Ce mandrie trista…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: